Q Tonic ha regresado a la esencia de la tónica: la quinina peruana

   Durante siglos la quinina natural peruana ha sido utilizada por los naturalistas y herbolarios para mejorar la salud, incrementar la energía, estimular el flujo sanguíneo y acelerar la circulación.

    Todos los ingredientes que componen Q tonic son totalmente naturales, la quinina peruana, el ágave mexicano (edulcorante mejor que la miel) y la triple destilación del agua utilizada dan como resultado una tónica mejor, con mejor sabor, más saludable y más autentica.

    Como nota de cata Q tónica tiene unos sabores limpios y nítidos, con una nitidez y una dulzura suavemente redondeadas.

A diferencia de otras aguas tónicas, Q Tonic es hecho con:

  1. La quinina es cosechada a mano de los Andes peruanos

  2. Agave orgánico como edulcorante natural

  3. Contiene un 60% menos de calorías que una agua tónica normal

  4. Todos los ingredientes naturales

  5. Utiliza una cantidad considerablemente menor de sirope de maíz.

  6. El indice glicémico es un 85% menor que el de cualquier otra tónica, por lo que también es menor el riesgo de convertir azúcares en grasas.


Q Tonic
is made differently
6 O’Clock 
La Tónica de la “ginspiración”
Inicioshapeimage_5_link_0

Edward, fundador de l'empresa, va començar la seva vida laboral com a enginyer naval per a la Companyia Naviliera britànica i de les Índies orientals. Els seus viatges ho van portar per tot l'imperi, des d'Europa a Àfrica i el Llunyà Orient. A bord, la tripulació rebia tònica com a tractament contra la malària. Edward i els seus col·legues enginyers van decidir millorar el sabor de la tònica barrejant-la amb ginebra. Va començar així la institució del 6 O'clock.

Quan va deixar el seu treball en la Marina Mercant, Edward es va retirar i va començar la seva vida com a inventor. Edward va continuar amb les tradicions que va heretar de la marina, asseient-se a les sis en punt (6 O'clock) per rebre el seu ´ginspiración´. Era una hora sagrada del dia per a ell. Una hora de dedicada a la meditació en la qual donava ales a la seva imaginació.

És una tònica fabricada amb productes naturals, quinina seleccionada, i extractes de llimona i llima, sense cap tipus de conservant ni aromatizant artificial.

És una tònica, neta i suau, molt equilibrada, alguna cosa picant en nas i amb amarg durador en boca.

Fabricada en el Regne Unit, per Bramley & Gage, s'anuncia, lògicament, per combinar amb la ginebra del mateix nom, del mateix fabricador. Es presenta en ampolles de 200 ml., molt senzilles, com les de la ginebra.

Ledger’s
La Tónica Light

Ledger s s'elabora amb la millor quinina del món, la del chinchona ledgeriana, descoberta per Charles Ledger el 1864.

Ledger s és pioner en l'elaboració de tòniques i refrescos en ser el primer del mercat que introdcue l'estèvia com a edulcorant natural en lloc de sucres o xarops artificials, creant així una tònica de millor qualitat i sabor, amb menys calories que qualsevol altra de les que existeixen avui dia al mercat.

La Stevia és un edulcorant natural alternatiu al sucre i els edulcorants artificials, amb zero calories i amb moltes propietats tant per al tractament d'afeccions relacionades amb el pes com per la gastronomia.

Ledger s és la tònica amb menys calories del mercat.