cru enoteca

cru enoteca es una empresa dedicada al servei de les persones gourmets ... .. vostè.
Tenim com a vocació oferir una bona selecció de vins, escumosos, licors destil.lats, olis, ... . en òptimes condicions de conservació, acompanyat d'un servei professional i personalitzat

Comencem amb una àmplia selecció de productes nacionals i internacionals amb l'objectiu de poder satisfer la seva demanda.

Terra alta

Edetària És El Projecte de personal Joan Àngel Lliberia, Fill de pagès i nét d'enòleg, enginyer agrònom de formació i Un veritable apassionat de la terra i de la vinya, Que el seu Esforç i bona feina li ha merescut Un lloc entre els vins d'autor de referència de la Terra Alta, una denominació amb Una llarguíssima Tradició vitivinícola i Una experiència elaboradora Més Que consolidada, que Avui intenta Seguir Els Passos de la veïna Priorat.

Celler Comprar

manchuela

La Filosofia de Altolandon és FER Vins de Qualitat, PER Això Cuidem al màxim TOT El que té a veure amb La vinya desde la Selecció de les Varietats, Els terres i Els clons MAS adequats al clima i al seu terroir. La bodega esta ubicada a Landete (cuenca), a 1.100 metres d'altitud. Aquestes Terres Altes donent als vins Unes Característiques Úniques i especials al Mon

Celler Comprar

monterrei

Bodega inaugurada Durant el mes de juliol de l'Any 2006, substituint l'antic celler familiar, lloc on Durant Moltes Generacions, s'hi elaboraven vins i aiguardents. És una de Tantes Famílies gallegues Que amb ESFORÇ I DEDICACIÓ amb aconseguit El Que Tantes Vegades somiem. Les Portes d'aquesta Casa Porten 50 anys obertes per Els que Vulguin Passar i provar el Vi. Esperent que segueixent aixi, durant 50 mes com a minin.

Celler Comprar

RIBERA DEL GUADIANA

és la història d'una trobada, La trobada d'un grup d'apassionats pel món del vi i una regió robusta capaç d'extreure de la terra vins de gran delicadesa. Fundada el 2006, el celler neix amb l'objectiu d'elaborar vins diferents, amb matisos subtils que es posicionin com a referent de qualitat d'una zona fins ara poc reconeguda..

Celler Comprar

ribera del duero

VINS amb una especial concentració aromàtica, amb gran estructura, cos i tanins molt madurs. Vins carnosos i llaminers, que reflecteixen la tipicitat i autenticitat de la zona. Les condicions de la seva viticultura i de l'entorn aporten a aquests vins una complexitat plena de matisos.

Celler Comprar

costers del segre

A l’any 2006 vam crear un petit A LA POBLA DE CÉRVOLES (Lleida). No obstant, el projecte va néixer molt abans. Ja des de sempre els nostres orígens han estat lligats a la terra. ELS NOSTRES PADRINS HAN ESTAT PAGESOS APASSIONATS I ENS HAN INCULCAT QUE LA TERRA S’HA DE CUIDAR, ESTIMAR I RESPECTAR. També ens han ensenyat a gaudir del vi. PURA VIDA..

Celler Comprar

rioja

el Grup bodegas Olarra esta integrat per bodegas olarra i bodegas Ondarre (DOQ Rioja), i Cellers i Vinyes Casa del Valle (Vins de la Terra de Castella). Fundada el 1973, està ubicada a Logronyo, i es caracteritza per la bellesa i complexitat de les seves instal · lacions, conegudes com la catedral del Rioja, singulars per la seva planta en forma de Y i per comptar amb 111 cúpules hexagonals.

Celler Comprar

rueda

Des de 1870 sis generacions s'han dedicat a la cura del vi, a la passió per la feina ben feta, a la vigilància propera de la vinya. Una llarga història per al celler més antiga de Rueda que ha sabut adaptar-se als nous temps respectant el llegat cedit per més d'un segle d'experiència.

Celler Comprar

ALBARIÑO

propietat familiar situada a Meaño cor de la Vall del Salnés, el celler s'enclava en un Pazo que va ser construït al segle XVI i reedificat totalment al XVIII. La tradició comença el 1707 per Diego Zárate i Murga. Després de 7 generacions la família ZARATE continua cuidant les vinyes familiars i elaborant el vi.La propietat conrea en aquests moments 6,54 Has que es reparteixen en 11 parcel · les en les parròquies de SISAN i Padrenda

Celler Comprar

Penedes

En l'Any 2001 van néixer els Vins i caves de Ferré i Catasús. El Nom del celler és un homenatge al seu Fundador, Josep Maria Ferré i Catasús. Posseeixen 41 hectàrees de vinyes propis distribuïdes al llarg del Penedès, l'altitud sobre el nivell del mar de les vinyes van des dels 100 fins als 700 metres.

Celler Comprar

Montsant

Toni Coca és Conegut PRINCIPALMENT Per La seva Col·laboració en Diverses Cellers Familiars del Priorat i del Montsant, COM Vinyes Domènech, Clos Galena, Celler Burgos Porta, Trossos del Priorat, també del Penedès o a la zona de Costers del Segre, com a Mas Blanch i Jové

Celler Comprar

Rioja

Fundada l'any 1988 a San Vicente de la Sonsierra, localitat de gran tradició vinícola, i possiblement l'epicentre del triangle d'or dels cellers de La Rioja.
Les vinyes estan situats a terrenys accidentats i variats que combinen sòls argilosos, margues i gresos fines. Són vinyes antigues de 30 anys de les varietats ull de llebre i malvasia.

Celler Comprar

selecció Primavera

novetats

Aquest espai el reservarem per a aquests nous descobriments o aquestes petites micro-produccions, espero que us vagin agradant i que siguin del vostre interès.

I el més important, salut i bon vi

- L' enoteca