La Lo La Bar
 

La Lola Bar

#Esmorzar.   #Menus.   #Resturant privat a la nit.

About Photo

Nosaltres

Nosotros

Som un grup d'entusiastes empresaris-restauradors dedicats a l'àrea de restaurants, negocis en els quals busquem diferenciar-nos i crear experiències úniques.

Somos un grupo de entusiastas empresarios-restauradores dedicados al área de restaurantes, negocios en los cuales buscamos diferenciarnos y crear experiencias únicas.

Inici !

Els nostres serveis

Nuestros servicios.

La història de la nostra cuina

Un nou concepte d'un bar de barri
Jose Antonio i Pedro, restauradors en els principals restaurants d'Andorra i la més alta gastronomia del país, posen en marxa la il·lusió de la seva vida: un local propi que va començar com un restaurant de barri. Així, el 2007, neix el Restaurant El Roure.
La seva dedicació i la màxima cura pels detalls, així com la seva forta aposta per productes de qualitat, fa que neixi la necessitat de la creació de tres nous locals.

Avui, 10 anys després i després d'una gran renovació d'imatge, neix el cinquè, La Lola Bar un nou referent d'un bar o restaurant de barri.

La historia de nuestra cocina

Un nuevo concepto de barrio
Jose Antonio y Pedro , restauradores en los principales restaurantes de Andorra y la más alta gastronomia del pais, ponen en marcha la ilusión de su vida: un local propio que empezó como un restaurante de barrio. Así, en 2007, nace el Restaurante El Roure.
Su dedicación y el máximo cuidado por los detalles, así como su fuerte apuesta por productos de calidad, hace que nazca la necesidad de la creación de tres nuevos locales.

Hoy, 10 años después y tras una gran renovación de imagen, nace el quinto, La Lola Bar un nuevo referente de un bar o restaurant de barrio.

Cru enoteca
La Boite disco i teca

Alguna foto per situar-vos

Algunas fotos del local.

Adreça

Av. Fiter i Rossell, 33

AD700 Escaldes-Engordany

PRINCIPAT D'ANDORRA

Phone

+376 727241

+376 387220